Capaciteit

OPS Hot Rechthoekige Bakjes

Er gaat niets boven overal genieten van een heerlijke warme maaltijd! En dankzij de OPS rechthoekige warmhoudbakken is dat nu mogelijk. Deze containers zijn de perfecte oplossing om uw favoriete gerechten mee te nemen en ze altijd vers en warm te houden.

Dankzij het hittebestendige materiaal en het rechthoekige ontwerp zijn de OPS-containers ideaal voor het vervoer van warm voedsel. Bovendien kunt u dankzij hun transparantie de inhoud van de bak zien en voldoen ze aan alle gezondheidsvoorschriften. En het beste van alles is dat ze recycleerbaar zijn!

Waar wacht u nog op om ze te proberen? Bestel nu en geniet van uw favoriete gerechten waar u maar wilt!

  • Klepsluiting aan de zijkant
  • Transparantie en glans
  • Verschillende capaciteiten en kleuren
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in OPS Hot Rechthoekige Bakjes


Actieve filters

Stevige rechthoekige OPS plastic container

Nog steeds niet de perfecte container gevonden om uw fantastische bereidingen naar uw klanten te sturen? Geen nood, Monouso stelt u graag voor aan de rechthoekige OPS plastic containers, de ideale optie om uw favoriete gerechten of producten te vervoeren en ze onderweg warm en vers uit de keuken te houden.

Wat maakt deze containers zo bijzonder? Lees verder om erachter te komen!

OPS Rechthoekige warmhoudcontainers

Deze containers zijn gemaakt van hittebestendig materiaal zoals bi-georiënteerde kunststof, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor het vervoer van warme maaltijden. Bovendien maakt hun rechthoekige vorm ze zeer praktisch voor opslag en transport. Deze containers zijn bestendig en vervormen niet gemakkelijk, wat garandeert dat uw gerechten in perfecte staat aankomen.

Aan de andere kant zijn ze gemaakt van een volledig transparant materiaal, zodat zowel u als uw klanten de inhoud van de container kunnen zien, wat erg handig is om snel te bepalen welk gerecht u op dat moment wilt eten of moet verzenden. Of, als u dat liever heeft, hebben we ook een zwarte versie.

Deze verpakkingen zijn veilig voor contact met voedsel en voldoen aan alle huidige gezondheidsvoorschriften. Bovendien zijn ze recyclebaar, wat betekent dat u bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Koop uw rechthoekige OPS containers bij Monouso

Waarom kiezen voor Monouso's rechthoekige OPS-containers voor warme gerechten?

Bij Monouso vinden we het belangrijk om u de beste kwaliteit van onze producten te bieden. Onze rechthoekige OPS-containers voor warm eten zijn ontworpen om uw bereidingen langer warm te houden, zodat ze hun bestemming in perfecte staat bereiken. Wij bieden verschillende maten en capaciteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Als u uw maaltijden veilig en gemakkelijk wilt vervoeren, zijn OPS rechthoekige plastic containers voor warm eten de ideale keuze. Met Monouso containers bent u er zeker van dat u uw klanten een topservice biedt. Bestel nu en laat uw klanten overal genieten van uw favoriete maaltijden!

Bekijk meerZie minder