Materiaal

Capaciteit

Premium PET vierkante bakjes

Deze vierkante bakjes zijn ontworpen om de essentie van uw culinaire creaties te presenteren en te behouden: al hun smaak en aroma. Ze zijn ideaal voor koude levensmiddelen en worden gekenmerkt door een elegante en geraffineerde stijl die uw creaties extra glans geeft.

Vierkante PET containers kunnen worden geleverd met verschillende soorten deksels. Een van de populairste opties is het scharnierende deksel, dat aan het lichaam van de container is bevestigd en gemakkelijk opent en sluit. Een andere optie is het losse deksel, dat apart wordt verkocht en op de container past om een luchtdichte en veilige afsluiting te creëren.

Wat uw behoeften ook zijn, deze containers zijn precies wat u zoekt. Knoei niet en probeer hun veelzijdigheid!

  • Veelzijdig en praktisch
  • Hoogwaardige kwaliteit: elegant en verfijnd
  • Verschillende maten, capaciteiten en kleuren
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Premium PET vierkante bakjes


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
500
Plastic Kom PET Vierkant 750ml 125x125x90mm (500 stuks)

Plastic Kom PET Vierkant 750ml 125x125x90mm (500 stuks)

Ref 110641-50-10

500 Stuks

-10% 119, 62€ Normale prijs 132,91

0,239€/Plastic

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

Vierkante PET containers voor uw koude maaltijden

Houd uw gerechten vers en voeg een vleugje elegantie toe met onze plastic containers! Wij bieden een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, zodat u de optie kunt kiezen die het beste past bij de behoeften van uw cateringbedrijf. Van heldere of zwarte bodems tot scharnierende of niet-scharnierende deksels, wij hebben alles wat u nodig hebt om een visueel aantrekkelijke en functionele look te creëren!

Als u op zoek bent naar een populaire en effectieve optie voor het opslaan en vervoeren van koude bereidingen, zijn onze vierkante PET plastic containers perfect. Met hun sterkte en draagkracht zijn ze ideaal om uw voedsel tijdens het transport te beschermen. Vierkante PET plastic containers zijn een populaire keuze in de levensmiddelenindustrie, omdat ze veel eigenschappen hebben die ze ideaal maken voor het opslaan en vervoeren van verse producten.

Ten eerste is PET een zeer sterke kunststof, waardoor het ideaal is voor containers die een bepaald gewicht moeten dragen. Bovendien is dit type kunststof geschikt voor contact met voedsel, waardoor het veilig is voor het vervoer van voedsel.

Een andere bijzonderheid van vierkante PET-containers is dat ze, zoals de naam al zegt, een vierkante vorm hebben. Dit lijkt misschien triviaal, maar het heeft in feite veel voordelen. Zo zijn vierkante verpakkingen veel gemakkelijker te stapelen dan ronde, waardoor ze veel efficiënter kunnen worden vervoerd en opgeslagen. En omdat ze vierkant zijn, wordt de ruimte gemaximaliseerd, zodat meer product in minder ruimte kan worden opgeslagen.

Wat de toepassingen van PET-containers betreft, zijn er vele mogelijkheden. Ze kunnen worden gebruikt voor de opslag van alle soorten levensmiddelen en verse producten zoals salades, fruit en groenten. Zoals reeds gezegd, zijn ze bijzonder geschikt voor koude levensmiddelen, aangezien PET bestand is tegen vocht en niet bederft bij lage temperaturen.

Een van de meest interessante kenmerken van deze vierkante PET plastic bakken is dat ze kunnen worden geleverd met een ingebouwd deksel of met een afzonderlijk deksel. In het eerste geval is het scharnierende deksel aan de kuip bevestigd, waardoor het gemakkelijk te openen en te sluiten is. In het tweede geval wordt het deksel apart verkocht en past het op de container om een luchtdichte en veilige afsluiting te creëren. Hiermee kunt u voorkomen dat de inhoud tijdens het vervoer wordt gemorst.

De beste keuze: vierkante PET containers Monouso

Onze selectie vierkante PET-containers is sterk en zeer gemakkelijk te stapelen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar met verschillende deksels, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. En het beste van alles is dat ze veilig zijn voor contact met voedsel. Dus denk geen twee keer na en probeer onze vierkante PET plastic containers bij Monouso!

Bekijk meerZie minder