Producttype

Materiaal

Presentatie Dienbladen

Buffetpresentatiedienbladen zijn de ideale oplossing voor de presentatie van allerlei soorten voedsel in buffetten, restaurants, hotels en catering. Daarom bieden wij u een ruim assortiment biologisch afbreekbare presentatietrays in verschillende materialen, maten, kleuren en vormen.

Houten kisten en planken of dienbladen in allerlei vormen vormen vormen een ruim en zeer interessant aanbod om presentatiedienbladen te kopen en uw tafels persoonlijkheid te geven en een heel bijzonder tintje.

  • De meest originele ontwerpen
  • Een ander tintje voor uw presentaties
  • Miniatuurpallets, houten kisten of kisten in de vorm van boomstammen
  • Ideaal om te proeven
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Presentatie Dienbladen


Actieve filters

Gemaakt van verschillende duurzame en hernieuwbare materialen, kunt u met onze buffetpresentatiedienbladen uw beste culinaire creaties op een elegante, verfijnde en originele manier presenteren. Daarom worden de biologisch afbreekbare presentatiedienbladen van Monouso veel gebruikt in restaurants, hotels en catering, om allerlei soorten voedsel uit te stallen en te serveren.

Deze biologische presentatietrays zijn ideaal om een tafel op de gemakkelijkste, handigste en snelste manier aan te kleden en zorgen er bovendien voor dat u tijd en geld bespaart bij het opdienen van uw bereidingen.

In dit assortiment vindt u het meest complete assortiment disposable presentatiedienbladen, die u kunt combineren met andere soorten disposable party trays om een gevarieerde en aantrekkelijke collectie te creëren met verschillende materialen en afmetingen. En de leukste vormen.

Bekijk meerZie minder