Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Biologisch Afbreekbare Koffiekopjes

Om uw klanten te laten genieten van de smaak van een goede warme koffie, presenteren wij u onze wegwerkopjes van onder andere karton en suikerriet.

100% natuurlijk, ecologisch en met een Japans design. Hun belangrijkste doel, naast het presenteren van koffie op een aangename en elegante manier, is het behoud van het milieu. Daarom zijn deze bekers ook composteerbaar, want ze zijn gemaakt van suikerrietpulp en suikerrietbagasse.

  • Duurzaam, biologisch afbreekbaar en recycleerbaar
  • 100% natuurlijk
  • Moderne ontwerpen en handig om mee te nemen
Bekijk meerZie minder

Wilt u dat uw klanten optimaal van hun koffie kunnen genieten en tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu? Het kopen van onze biologisch afbreekbare kopjes van duurzame en hernieuwbare materialen kan een van de beste opties zijn.

Dezelfde voordelen en eigenschappen als een duurzame koffiekopjes, maar met alle elegantie die klassieke keramische kopjes in uw zaak kunnen brengen. En geen wonder, de afwerkingen van onze biologisch afbreekbare kopjes hebben niets te benijden ten opzichte van elk ander type beker. Hun lichtheid, maar ook hun weerstand, zullen van het koffiemoment van uw klanten hun favoriete moment van de dag maken.

In deze categorie vindt u een groot en zorgvuldig geselecteerd assortiment wegwerpkopjes van volledig duurzame en hernieuwbare materialen, die grote voordelen en uitstekende thermische eigenschappen hebben waardoor ze ideaal zijn voor het serveren van koffie, thee of infusies.

Niet alleen dat, maar omdat ze wegwerpbaar zijn, zijn onze biologisch afbreekbare kopjes een slimme keuze omdat ze tijd besparen bij het ophalen en geld besparen op water en afwasmiddel.

Duurzame en biologisch afbreekbare kopjes bij Monouso

Als u op zoek bent naar een alternatief voor traditionele kopjes en een stap naar duurzaamheid, wil Monouso het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze biologisch afbreekbare mokken staan klaar om aan al uw behoeften te voldoen en stellen u in staat om geld te besparen en tegelijkertijd zorg te dragen voor het milieu. Een perfecte koop!

 

Bekijk meerZie minder