Materiaal

Kleur

Producttype

AANBIEDINGEN in Wegwerpkleding

Profiteer van deze kans! Bij Monouso hebben we een selectie gemaakt van de beste wegwerpkleding gericht op bescherming en veiligheid. Hiermee kunt u maximale veiligheid in uw bedrijf handhaven en een optimale service garanderen, waarbij u altijd verzekerd bent van de laagste prijzen zodat uw investering in veiligheid toegankelijk is.

  • Bescherming en veiligheid
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Maximale hygiëne
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in AANBIEDINGEN in Wegwerpkleding


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
100
Wegwerp-laboratoriumjas TST PP Velcro wit 4XL (100 stuks)

Wegwerp-laboratoriumjas TST PP Velcro wit 4XL (100 stuks)

Ref 10382-1-100

100 Stuks

-15% 183, 07€ Normale prijs 215,38

1,831€/Wegwerp

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

Wegwerp werkkleding outlet

Wegwerpwerkkleding is een fundamenteel onderdeel van het garanderen van bescherming en hygiëne in elke omgeving, of het nu gaat om uw werknemers, klanten of patiënten. Daarom bieden wij u ons uitgebreide assortiment producten van topkwaliteit in de uitverkoop, zodat u aan al uw behoeften op het gebied van veiligheid en bescherming kunt voldoen zonder dat dit ten koste gaat van uw budget.

Kijk eens naar de ongelofelijke prijzen die we voor u hebben samengesteld. Onze werkkleding voor eenmalig gebruik is niet alleen betaalbaar en helpt je om je zakelijke of persoonlijke uitgaven onder controle te houden, het is ook de ideale keuze om de veiligheid van je activiteiten te garanderen. Ongeacht de gelegenheid of het doel, in onze catalogus vindt u altijd de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

Koop wegwerpwerkkleding met korting

Onze werkkleding voor eenmalig gebruik tegen gereduceerde prijzen helpt u te voldoen aan uw behoeften op het gebied van veiligheid en bescherming: dagelijks gebruik, speciale gelegenheden, activiteiten met een hoog risico... Aanpasbaar aan elk bedrijf en elke persoon. U vindt altijd de juiste optie voor de situatie in kwestie dankzij de grote verscheidenheid aan beschikbare modellen. Bovendien garanderen onze producten de beste productiekwaliteit. Je hoeft alleen maar te kiezen uit alle alternatieven die we bieden en ze te gebruiken om maximale veiligheid bij je activiteiten te garanderen.

Vergeet niet dat onze klantenservice altijd tot je beschikking staat om je te begeleiden in je zoektocht naar de perfecte optie voor jouw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig hebt bij het vinden van het soort wegwerpwerkkleding dat het beste bij uw situatie past. We zijn er om je te helpen!

Bekijk meerZie minder