Producttype

Materiaal

Kleur

Wegwerp lakens

Esthetische centra, klinieken, spa's, massagecentra, fysiotherapie... Allemaal gebruiken ze massagetafels om hun professionele activiteit uit te voeren en een van hun belangrijkste zorgen is de hygiëne en veiligheid van zowel de tafel zelf als hun klanten. Een vuile stretcher, besmeurd met crèmes en zalven van de vorige klant, kan nooit een goede ervaring zijn.

Om dit soort situaties te voorkomen kunt u Monouso wegwerplakens gebruiken, geschikt voor bedden en brancards van verschillende afmetingen. Ze zijn zonder twijfel een van de sterren van onze wegwerp linnen catalogus omdat ze:

  • Waterdicht en absorberend: ze zijn ontworpen om vloeistoffiltratie te voorkomen en bedden en brancards te beschermen tegen vlekken en morsen.
  • Individueel verpakt: de wegwerplakens zijn individueel verpakt om de hygiëne te garanderen en kruisbesmetting te vermijden.
  • Nuttig voor alle soorten bedrijven: klinieken, spa's, schoonheidscentra, enz.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp lakens


Actieve filters

Wegwerplakens voor bedden en brancards

Bij Monouso weten we dat het handhaven van een schone en gastvrije omgeving essentieel is in uw bedrijf, vooral als u in de gezondheids- of schoonheidssector werkt. Daarom bieden wij een breed scala aan wegwerplakens voor bedden en stretchers, ontworpen om uw klanten maximaal comfort en bescherming te bieden. Als u op zoek bent naar een praktische en efficiënte oplossing voor uw schoonmaakbehoeften, bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze online shop vindt u een breed scala aan wegwerp hoeslakens in verschillende maten en formaten, evenals een groot aantal essentiële accessoires voor uw stretchers. Of u nu in een ziekenhuis of kliniek werkt, of een schoonheidssalon, spa of fysiotherapiecentrum runt, onze wegwerp hoeslakens zullen uw grootste bondgenoten worden.

Hoe kiest u de juiste maat wegwerplaken voor uw stretcher?

We weten dat elke stretcher anders is en dat het vinden van de juiste maat ingewikkeld kan zijn. Daarom bieden wij u een eenvoudige gids om u te helpen het perfecte wegwerplaken voor uw bedrijf te kiezen:

  • Meet de lengte van uw brancard
  • Meet de breedte van uw stretcher
  • Tel deze metingen op bij de hoogte van de matras vermenigvuldigd met 2.

Als uw stretcher bijvoorbeeld 200 cm lang x 80 cm breed x 10 cm hoog is, hebt u een laken van minstens 220 cm x 100 cm nodig.

Bespaar geld met onze wegwerplakens

Met onze wegwerplakens voor bedden en brancards kunt u niet alleen een schone en kiemvrije omgeving handhaven, maar bespaart u ook tijd en geld doordat u geen stoffen lakens hoeft te wassen en te strijken. Ze zijn ook perfect voor bedrijven die een snelle en efficiënte lakenwissel nodig hebben, zoals ziekenhuizen, klinieken, schoonheidssalons, spa's en massagecentra.

Wacht niet langer om het imago en de kwaliteit van uw bedrijf te verbeteren. Bij Monouso hebben we alles wat u nodig heeft om uitzonderlijke netheid en comfort te handhaven. Bestel nu en ontdek het verschil dat onze wegwerplakens voor uw bedrijf kunnen maken!

Bekijk meerZie minder