Kleur

Wegwerp schorten

Bij Monouso hebben we een brede selectie van wegwerp werkkleding die u zal verrassen! Als u voedsel- en chemische vlekken wilt voorkomen en tegelijkertijd uw werknemers comfortabel wilt houden, dan zijn onze wegwerpschorten de accessoires die u zoekt. Ze zijn voorzien van:

  • Riemen aan de achterkant: wegwerpschorten hebben riemen voor een betere bevestiging en comfort.
  • Verschillende kleuren: in onze catalogus vindt u wegwerpschorten in verschillende kleuren om werknemers te onderscheiden.
  • Waterdicht: ze bieden een beschermende barrière tegen morsen en spatten, zodat de kleding niet nat wordt en de gebruikers worden beschermd tegen mogelijke ongevallen.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp schorten


Actieve filters

  • laatste items
Wegwerp plastic schort TST PP wit 60x84cm (10 stuks)

Polyethyleen Schort 70x110cm Wit (10 stuks)

Ref 9760-10

10 Stuks

5, 37€

0,537€/Polyethyleen

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

  • Pakket
  • laatste items
📦
200
Wegwerp plastic schort TST PP wit 60x84cm (200 stuks)

Polyethyleen Schort 70x110cm Wit (200 stuks)

Ref 9760-10-20

200 Stuks

85, 91€

0,430€/Polyethyleen

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Wegwerpschorten voor uw bedrijf

Dankzij onze uitgebreide catalogus kunnen wij u de beste verscheidenheid aan wegwerpschorten aanbieden met één doel voor ogen: u in staat stellen de schorten te kiezen die het best bij uw bedrijf passen. Daarom is onze selectie ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle soorten bedrijven, vooral die in de horeca, voedingsindustrie, voedselverwerking en schoonheidsdiensten.

Natuurlijk zijn deze schorten ontworpen om uw bedrijf duurzamer te maken. Ze stellen u in staat om allerlei soorten vlekken te voorkomen, waardoor u bespaart op water en zeep.

Meer bescherming met plastic schorten

Monouso plastic wegwerpschorten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze perfect bestand zijn. Ze hebben ook bevestigingsriemen op de rug voor meer comfort en pasvorm.

Waterdichte schorten

Waterdicht is een van de meest opvallende kenmerken van onze plastic wegwerpschorten, waardoor ze de beste optie zijn om professionals in de medische, chemische, wetenschappelijke, technische of voedingssector te beschermen. Bovendien vindt u deze schorten op onze website in verschillende kleuren en gewichten, zodat u de schorten kunt kiezen die het best bij uw behoeften passen.

Bekijk meerZie minder