Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Kleur

Wegwerp broeken

Bent u het beu om in de hitte van de dag op het werk beschermd te moeten zijn? Wegwerp persbroeken en industriële broeken zijn een perfecte keuze als u speciale aandacht moet besteden aan veiligheid en hygiëne in uw bedrijf.

Bij Monouso hebben we verschillende modellen persbroeken tegen een zeer voordelige prijs.

 • Hypoallergeen en ademend
 • Verstelbaar en comfortabel
 • Lichtgewicht
 • Individueel verpakt
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp broeken


Actieve filters

Wegwerpbroeken voor uw bedrijf

Als u op zoek bent naar de beste optie om de hygiëne en het comfort in uw dagelijkse werkzaamheden te handhaven, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze gelegenheid presenteren wij u onze lijn wegwerpbroeken en wegwerppersbroeken, een praktische oplossing voor wie op zoek is naar het comfort en de veiligheid die deze producten bieden.

Hygiënische wegwerpbroeken

Moe van het omgaan met vlekken of het ongemakkelijk wassen van broeken? Onze wegwerpbroeken zijn de perfecte keuze voor wie dagelijks op zoek is naar hygiëne en persoonlijke bescherming.

Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm en biedt een ongekend gevoel van vrijheid. Met wegwerpbroeken kunt u genieten van het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de reiniging van uw kleding, geen zorgen over vlekken, ongemakkelijk wassen of mogelijke infecties. Bovendien bieden wij de beste kwaliteit tegen de beste prijs, met een breed scala aan maten.

Hygiënische broeken voor pressotherapie

Hygiëne is overal essentieel, vooral in de medische en esthetische sector. Onze wegwerpbroeken voor pressotherapie zijn de ideale keuze voor behandelingen die een optimale persoonlijke bescherming vereisen.

Onze wegwerpbroek voor pressotherapie wordt gebruikt voor druktherapiebehandelingen, waarbij druk wordt uitgeoefend op verschillende delen van het lichaam om het gewenste deel van het lichaam te verlichten en te ontspannen en het lymfestelsel te stimuleren. Ze worden ook gebruikt in de gezondheidszorg, spa's en schoonheidssalons.

Waarom kiezen voor onze wegwerpbroekjes voor pressotherapie?

 • Hygiënisch
 • Comfortabel
 • Ademend
 • Hypoallergeen
 • Economisch
 • Lichtgewicht
 • Verstelbare elastische tailleband

Wegwerpbroeken kopen bij Monouso

Deze plastic wegwerpbroeken garanderen de hygiëne van uw uitrusting en uw bedrijf. Aangezien ze hypoallergeen en ademend zijn, zult u zonder problemen of ongemak kunnen werken. Bovendien zijn ze gemaakt van "non-woven" stof, waardoor ze licht en fris zijn. Zo bent u beschermd zonder het warm te hebben.

De pressotherapiebroeken zijn gemaakt van polypropyleen en zijn wegwerpbaar, wat het product een extra punt van hygiëne geeft, want na gebruik hoeft u ze alleen maar in de daarvoor bestemde container weg te gooien.

Kies degene die u nodig heeft en houd uw bedrijf schoon!

Bekijk meerZie minder