Kleur

Wegwerp slips

Als uw bedrijf een schoonheidssalon, spa, kuuroord of massagecentrum is, zullen onze wegwerpslips u helpen om uw klanten een hygiënische en comfortabele service te bieden.

  • Ademend
  • Hypoallergeen
  • Verschillende modellen om uit te kiezen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp slips


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
1000
Wegwerp mini Tanga TST PP Laden wit (1000 stuks)

Wegwerp mini Tanga TST PP Laden wit (1000 stuks)

Ref 9761-100-10

1000 Stuks

163, 35€

0,163€/Wegwerp

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

Praktische en hygiënische wegwerpslips

Monouso stelt u graag voor aan onze lijn wegwerpstrings voor vrouwen en mannen, de praktische en hygiënische oplossing voor elke situatie. Onze wegwerpstrings zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om het beste comfort en bescherming voor uw patiënten te garanderen.

Gemaakt van zachte, duurzame materialen zoals niet-geweven stof (TST), passen ze goed tegen het lichaam en veroorzaken ze geen ongemak of irritatie, terwijl ze toch licht en fris blijven. Zo kunnen uw klanten comfortabel van uw diensten genieten zonder het te warm te hebben. En dat niet alleen, hun ergonomisch ontwerp garandeert een ongeëvenaard praktisch nut tijdens het gebruik.

TNT is het perfecte materiaal voor onze slips, want het is hypoallergeen en ademend, zodat ze kunnen worden gebruikt zonder risico op irritatie of ongemak.

Voordelen van wegwerpstrips:

  • Economisch
  • Comfortabel en hygiënisch
  • Verschillende modellen om uit te kiezen
  • Ademend en hypoallergeen

Esthetische wegwerpslips kunnen op vele gebieden worden gebruikt: ontharingsdiensten, of het nu gaat om laser- of waxen, of massagediensten zijn de meest voorkomende. Ze zijn ontworpen om de intieme zone van uw klanten te beschermen en tegelijkertijd de hygiëne van uw zaak te garanderen en u in staat te stellen comfortabel te werken.

Wij begrijpen dat gezondheid voorop staat en daarom zijn onze wegwerpstrings de veiligste en meest hygiënische optie op de markt. Elke string is individueel verpakt om maximale bescherming te garanderen en de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te voorkomen. Bovendien, hun eenmalig gebruik zorgt ervoor dat je nooit zorgen te maken over kruisbesmetting.

Bij Monouso zijn we trots op het aanbieden van kwalitatieve, praktische en veilige producten. Onze wegwerp strings zijn geen uitzondering.

In onze catalogus hebben we dames en heren wegwerpslips. Bij de dames wegwerpstrings vindt u twee modellen, enerzijds de mini wegwerpslips en anderzijds de grote wegwerpslips. Voor mannen zijn er zwarte wegwerpslips verkrijgbaar. Ze zijn allemaal wegwerpbaar.

Profiteer van de mogelijkheid om een uitstekende service te garanderen tegen een zeer betaalbare prijs! Bestel nu en ontdek het comfort en de gemoedsrust die onze wegwerpstrings u bieden.

Bekijk meerZie minder