Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Plastic Dienbladen met Compartimenten

Eerst en vooral praktisch. Met plastic dienbladen met compartimenten kunt u koud, warm, vast en vloeibaar voedsel in hetzelfde bakje serveren. Op grote schaal gebruikt in fastfoodrestaurants, kantines en ziekenhuizen, zijn deze plastic dienbladen met tussenschotten de meest hygiënische optie bij het serveren van een compleet menu.

Door kunststof dienbladen met meerdere compartimenten te kopen, kunt u zich gemakkelijk en veelzijdig aanpassen aan de eisen van uw klanten. Ontdek dat tijd, geld en ruimte besparen mogelijk is.

  • Zeer functionele verdelingen met hoge randen
  • Van twee tot zes compartimenten
  • Ideaal voor buffetten, catering of levering van menu's
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic Dienbladen met Compartimenten


Actieve filters

U hebt deze handige gecompartimenteerde dienbladen vast wel eens gezien, en dat is geen wonder, want door hun praktisch nut bij het serveren van verschillende levensmiddelen zijn ze onmisbaar in onder meer ziekenhuizen, kantines en scholen.

Ontdek de grote verscheidenheid aan dienbladen met compartimenten voor levensmiddelen die we bij Monouso aanbieden om aan al uw behoeften te voldoen. Dit soort plastic bakjes is perfect om een professionele en functionele service te bieden, zowel bij buffetten in de open lucht, samen met herbruikbare presentatie dienbladen, als bij cateringmenu 's voor levering in scholen, ziekenhuizen, gevangenissen of woningen.

Plastic bakjes met verdelers

2, 3, 4, 5 of 6 compartimenten: de plastic dienbladen met twee of meer compartimenten die u in onze winkel vindt, zijn klaar voor al uw behoeften... Hoeveel verdelingen hebt u nodig? Met deze schotten kunt u verschillende levensmiddelen in dezelfde container combineren zonder ze door elkaar te halen. Bovendien kunnen ze direct op het dienblad worden geconsumeerd. Maximaal gemak voor uw klanten!

Plastic dienbladen met compartimenten zijn perfect voor complete menu's in zelfbedieningsrestaurants, scholen en ziekenhuizen. Maar ook voor presentaties in catering of voedseltransport, indien gebruikt met deksels.

Er is veel variatie in plastic dienbladen met tussenschotten, niet alleen in het aantal vakken. U kunt ook een breed scala aan kleuren, patronen en vormen vinden. U kunt kiezen uit ronde plastic bakjes met compartimenten, rechthoekige of vierkante bakjes. En veel kleuren: rood, zwart, paars, goud of groen, en zelfs marmereffect of transparante prints.

Bekijk meerZie minder