Verzendzakken Plastic Envelop

Anonieme koerierszakken of ondoorzichtige koeriersenveloppen zijn ideaal voor het verzenden van documenten of kleine voorwerpen zonder dat de inhoud zichtbaar is.

Onze selectie van anonieme koerierzakken is beschikbaar in verschillende maten, zodat u de zak kunt kiezen die het best bij uw behoeften past.

  • Ze beschermen uw vertrouwelijkheid.
  • Beschermen de inhoud.
  • Bestand en onbreekbaar.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Verzendzakken Plastic Envelop


Actieve filters

Tassen voor vertrouwelijke inhoud

Als u op zoek bent naar een veilige en discrete manier om uw producten of documentatie te verzenden, zijn onze anonieme koerierstassen de perfecte keuze. Met hun ondoorzichtige ontwerp garanderen wij volledige vertrouwelijkheid van uw zendingen, aangezien de inhoud van buitenaf niet zichtbaar is.

Deze plastic zakken zijn ideaal voor lichte zendingen, aangezien het onbreekbare, waterdichte materiaal de inhoud tijdens het hele verzendproces beschermt. U kunt er zeker van zijn dat uw producten in perfecte staat aankomen.

Sterke verzendzakken 

Onze anonieme koerierstassen zijn niet alleen veilig, maar ook erg praktisch. Ze hebben twee matte ruimtes op de voorkant, zodat u gemakkelijk het adres van de afzender en de ontvanger kunt schrijven . En dankzij hun stevigheid kunt u er zeker van zijn dat uw pakketten hun bestemming zonder schade bereiken.

Bekijk meerZie minder