Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Wegwerpbare kappers mantels

Wegwerpkleding is vooral nuttig om de kleding van klanten te beschermen in bedrijven zoals schoonheidssalons of kapsalons. In feite hebben we bij Monouso een selectie van speciale capes bekend als verfcapes, die zeer effectief zijn voor het bedekken van kleding. Deze wegwerp kapperscapes voor het verven en knippen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer gewild bij kapsels en haarbehandelingen. Hun belangrijkste voordelen zijn:

  • Haarverven, highlights, bleken, knippen: de wegwerp kapperscapes voor verven en knippen zijn zeer nuttig om de klanten te bedekken bij de verschillende procedures van kapsalons of schoonheidscentra.
  • Waterdicht: ze zijn gemaakt van waterdichte materialen om te voorkomen dat er vloeistoffen doorheen gaan.
  • Vormbaar: de wegwerpcapes passen zich aan het lichaam van de klant aan om diens kleding effectief te bedekken.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerpbare kappers mantels


Actieve filters

Wegwerp kappers mantels voor het verven

De kappers- en schoonheidsbranche draagt bijzondere zorg voor de hygiëne en bescherming van haar klanten door middel van verschillende producten en hulpmiddelen. Zij voeren allerlei werkzaamheden uit om het uiterlijk van de mensen die naar hun zaak komen te verbeteren, zoals knippen, verven of zelfs ingrepen in het geval van schoonheidssalons. Juist daarom is het voor dit type sector van vitaal belang om te zorgen voor netheid en hygiëne. Als ze willen dat hun klanten hen vertrouwen om hun persoonlijke uitstraling te verbeteren, is het dan niet belangrijk dat ze een onberispelijk oog voor detail tonen?

Wij begrijpen deze bedrijfsvisie perfect en daarom bieden wij een ruim assortiment wegwerpcapes aan. Enkele van de meest populaire soorten capes zijn kapperscapes.

Zware wegwerpbare kappers mantels

Er zijn talloze soorten wegwerpcapes, voor allerlei situaties of werkzaamheden. In onze catalogus vindt u van lage temperatuur- en stressbestendige, waterdichte en vormbare verf- en snijcapes tot plastic jassen, die ondoordringbaar zijn voor alle soorten kleurstoffen, bacteriën en water.

Het zijn allemaal wegwerpbare, zeer resistente en eenmalige lagen, die een maximale hygiëne in uw bedrijf garanderen. Na gebruik kunnen ze worden gerecycled in de bijbehorende container, waardoor een veilige, kwalitatieve en ecologisch duurzame service wordt gegarandeerd.

Bekijk meerZie minder