Toiletpapier

Er is geen plek intiemer dan de badkamer en een van de belangrijkste hygiëne- en schoonmaakproducten is toiletpapier. Wij weten hoe belangrijk het is om een kwaliteitsproduct tegen de beste prijs aan te bieden en daarom hebben wij bij Monouso de oplossing voor u. Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van onze toiletrollen:

  • Effectieve reiniging: dankzij de zachtheid en weerstand.
  • Grote verscheidenheid aan maten: van toiletrollen voor huishoudelijk gebruik tot die voor industrieel gebruik, met een grotere capaciteit.
  • Gemakkelijk en zuinig: dankzij hun ontwerp kunnen ze op eenvoudige wijze worden gebruikt en vervangen in bars en dispensers.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Toiletpapier


Actieve filters

Toiletpapier van verschillende soorten

Onze toiletpapierrollen voor de badkamer zijn de handigste en meest praktische optie om de hygiëne op elke plaats te handhaven, of het nu in de badkamer van uw huis is of in uw bedrijf. We hebben toiletrollen voor huishoudelijk gebruik en ook voor industrieel gebruik, zodat u een oplossing op maat heeft!

Huishoudelijk toiletpapier is perfect voor gebruik in woningen en kleine bedrijven, omdat het een standaardformaat heeft en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van dagelijks gebruik. De textuur is zacht en aangenaam om aan te raken, wat zorgt voor een comfortabele en bevredigende ervaring bij elk gebruik.

Industrieel toiletpapier daarentegen is bedoeld voor grote bedrijven en instellingen, zoals hotels, restaurants en grote winkels. Dit type toiletpapier wordt geleverd in grotere en sterkere rollen, waardoor ze duurzamer en economischer zijn.

Industrieel toiletpapier voor bedrijven

Toiletpapier is een van de meest elementaire en belangrijke items in elke sanitaire ruimte, en de keuze van het juiste type is essentieel om comfort en hygiëne te garanderen. In het geval van horeca of bedrijven is het gebruik van industrieel toiletpapier de beste optie vanwege het grotere formaat en het absorptievermogen. Dit type toiletpapier is speciaal ontworpen voor gebruik in openbare toiletten en grote ruimtes, en heeft een aantal voordelen die het ideaal maken voor gebruik in de horeca.

Naast het formaat en het absorptievermogen zijn er verschillende formaten industrieel toiletpapier die zich aanpassen aan de behoeften van elk bedrijf. Van grotere, meer resistente rollen tot rollen met verschillende celluloselagen om maximale zachtheid en comfort te garanderen. Het beste van alles is dat het compatibel is met een grote verscheidenheid aan dispensers voor gebruiksgemak.

Bekijk meerZie minder