Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Plastic prikkers

Plastic prikkers zijn de meest gebruikte eetgerei in cateringdiensten. Onmisbaar en noodzakelijk bij elk soort evenement, plastic prikkers geven een schoner en glamoureuzer uiterlijk aan uw recepties of veelvoudige evenementen.

Onze plastic prikkers, gemaakt van polystyreen, zijn bestand tegen hoge temperaturen zonder vlekken op het voedsel te maken of smaken of geuren af te geven, deze met plastic beklede stokjes bieden meer weerstand dan traditionele eetstokjes.

  • Origineel en leuk
  • Praktisch en zeer decoratief
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic prikkers


Actieve filters

In onze catalogus vindt u Plastic Spiesjes in verschillende kleuren, vormen en ontwerpen, om u een breed assortiment aan plastic wegwerppickers aan te bieden die kunnen worden aangepast aan elke behoefte.

Met een modern en transgressief ontwerp zijn deze elegante Wegwerpbaar Plastic Bestekjes de perfecte keuze om uw eten te presenteren in een gedekte modus, kleine hapjes of canapés.

Ideaal voor caterings, buffetten en allerlei soorten feesten. Plastic Chopsticks zijn erg in trek bij restaurants, hotels, caterings en voedselbeurzen, omdat ze de beste vervangers zijn voor traditionele houten eetstokjes en conventionele plastic vorken.

Onze Minimalistische Plastic Chopsticks kunnen perfect worden aangevuld met andere speciale cateringproducten zoals Mini Testing Dienbalden, Houten Kebabs, Proefpipetten en Mini Testing Borden.

Bekijk meerZie minder