Plastic emmers

Wanneer de zomer aanbreekt, willen veel van uw klanten thuis genieten van uw slushies en ijs, als perfecte afsluiter van hun lunch of etentje met vrienden of om de dag rustig af te sluiten. Maar hoe kun je een veilige afhaaldienst aanbieden?

Kunststof emmers zijn de oplossing die u zoekt. Met hen kunt u uw ster citroen slush serveren met de gemoedsrust van een goed transport en de mogelijkheid voor uw klant om het te bewaren in hun koelkast of vriezer wanneer ze thuiskomen.

  • Veilig transport dankzij de stevige handgreep
  • Handhaaft de slush temperatuur
  • Transparant om de levendige kleuren van uw slushies te laten zien
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic emmers


Actieve filters

Onze plastic emmers zijn ideaal voor het conserveren van alle soorten voedsel zoals ijs, slushie of tigernutmelk. Deze plastic emmers zijn ook ideaal voor het koelen van dranken in de koelkast.

VOORDELEN VAN PLASTIC EMMERS:

  • Transporteer uw voedsel veilig.
  • Extreem comfort dankzij het deksel en de handgreep.
  • Herbruikbaar en milieuvriendelijk.

Het is een lichtgewicht cilindrische emmer van polyethyleen. De transparante afwerking biedt een zekere mate van comfort, omdat de inhoud ervan gemakkelijk te zien is. Zijn grote weerstand en duurzaamheid heeft van deze plastic emmers een revolutie in de wereld van de kunststofverpakkingen gemaakt.

Bovendien zijn deze emmers herbruikbaar, dus zodra het product klaar is, kunt u het gemakkelijk wassen en gebruiken voor het verpakken van andere voedingsmiddelen. Op deze manier hergebruikt u de verpakking en draagt u bij aan het verminderen van de productie van plastic afval. Transparante plastic emmers zijn een vrij veelzijdig en multifunctioneel product, zodat ze zowel op persoonlijk of huishoudelijk niveau als voor professionele doeleinden kunnen worden gebruikt.

Als u een restaurant of hotelbedrijf heeft of een afhaalservice aanbiedt, kunnen deze plastic emmers zeer praktisch zijn. Deze kunststof emmers met deksel zijn ideaal voor het veilig en zonder angst voor morsen van vloeistoffen.

Ze hebben ook een handig handvat voor een nog gemakkelijker transport. Op onze website kunt u grote plastic emmers (1000ml) kopen in verpakkingen van 10 of 200 stuks. Of het nu voor uw bedrijf of voor uw huis is, met deze emmers kunt u uw favoriete drankje opdrinken waar u maar wilt - profiteer van de gelegenheid en haal ze op!

Bekijk meerZie minder