Bolsas para Pizzería

"Om te gaan?" Het is een van de meest gebruikte uitdrukkingen in een fastfoodbedrijf. Loop vooruit op de verzoeken van uw consumenten en houd een voorraad frituur- en voedselzakken aan.

U hoeft alleen maar het ontwerp te kiezen omdat de kwaliteit van de tassen voor onze rekening komt: verschillende materialen en maten hebben hun anti-vet eigenschap gemeen. Uw klanten zullen hun handen niet vuil maken terwijl ze genieten van allerlei soorten voedsel (warm of koud) op de temperatuur die u hen heeft geserveerd.  

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Bolsas para Pizzería


Actieve filters

Monouso heeft zakken in verschillende soorten, uitvoeringen en maten zodat uw klanten hun eten op een comfortabele en praktische manier kunnen vervoeren, let op dat we ze hieronder overlopen!

  • Enveloppen voor cellulose gefrituurd voedsel.
  • Kraftpapier enveloppen met een klep die met een label kan worden gesloten. Perfect voor het geval u liever een andere keer van uw hamburger of kebab wilt genieten.
  • Tassen met handgrepen voor eenvoudig transport. Grote capaciteit (laat toe om tot vijf pizzadoosjes mee te nemen) en gemaakt van kraftpapier of PEHD (high density polyethyleen) dat zich kenmerkt door zijn weerstand en duurzaamheid.
  • Geopende papieren anti-vetzakken. Ideaal voor klanten die het niet kunnen laten om een hapje van uw recepten te nemen.

Of u nu warm of koud voedsel, zout of zoet vervoert, deze zakken zijn comfortabel om mee te nemen, laten de olie die bij het voedsel achterblijft niet door en zijn wegwerpbaar zodat u het milieu helpt. Welke kiest u?

Bekijk meerZie minder