Producttype

Materiaal

Vorm

Afmeting

Afmeting (Ø)

Verpakking

Beschikbaar

Papierenhandtuecher

Wegwerphanddoeken zijn de meest economische optie voor uw bedrijf, omdat ze u in staat stellen te besparen op wassen, drogen, elektriciteit, water en hygiëne. Onze wegwerpdoeken hebben een groot absorptievermogen en zijn hypoallergeen. Steeds meer bedrijven voegen aan het gebruik van dit product toe vanwege het praktische nut en de rentabiliteit ervan. Kapperszaken, beautycentra, sportscholen, ziekenhuizen, gezondheidscentra, klinieken en residenties kiezen er nu al voor. Ga ook mee!

Actieve filters

Onze wegwerphanddoeken zijn perfect voor uw schoonheids-, gezondheids- of sportbedrijf en zullen u tijd en geld besparen. Bovendien zullen ze u helpen om uw bedrijf schoon te houden en de klantenservice te verbeteren, omdat ze zeer hygiënisch zijn dankzij hun eigendommen voor eenmalig gebruik en omdat ze zeer dun en comfortabel zijn.

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR WEGWERPHANDDOEKEN:

  • Praktisch
  • Disposables
  • Bestand
  • Economisch
  • Hygiënisch
  • Absorberende middelen

TWEE SOORTEN MATERIAAL
Bij MonoUso hebben we twee soorten materialen voor onze wegwerphanddoeken. Aan de ene kant hebben we een aantal gemaakt van spunlace, een non-woven stof die voornamelijk gemaakt is van cellulose, polyester en andere materialen. Het is een zeer absorberend materiaal, vrij van pluis en komt niet uit elkaar in contact met water.

In onze catalogus vindt u wegwerphanddoeken in verschillende maten: van de kleinste 20x30cm voor manicure- en schoonheidsbehandelingen, 30x40cm voor kappers en lichaamsbehandelingen tot de grote 80x160cm wegwerphanddoeken die perfect zijn voor spa's, zwembaden, kuuroorden en massagecentra.

Aan de andere kant hebben we ook de wegwerphanddoeken van lucht gelegd. Dit is een handdoek in reliëf die gemaakt is van cellulosevezels en natuurlijke latex en die het een dikke stoflook geeft. Het is absorberend en zeer resistent, dus het wordt aanbevolen voor gebruik in fysieke activiteiten, sportscholen, enz.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN VAN WEGWERPHANDDOEKEN?
Wegwerpdoeken voor de kapper
Toen kappers- en schoonheidssalonbedrijven de hoge kosten van het wassen, drogen, strijken en vervangen van een conventionele handdoek ontdekten, zochten ze al snel naar een meer rendabele optie. De oplossing kwam in de vorm van wegwerphanddoeken, die niet alleen economisch zijn, maar ook een gevoel van extreme hygiëne voor de klant geven. Ze helpen ook om kappers veel tijd te besparen bij het wassen, strijken en drogen van de handdoeken en kunnen worden geïnvesteerd in meer klanten.

De prijs van wegwerphanddoeken is afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en de kwaliteiten die ze in het product zoeken. Als u op zoek bent naar goedkope wegwerphanddoeken is de beste optie gesponnen handdoeken. Als u daarentegen weerstand boven de prijs wilt stellen, dan zijn Air Laid handdoeken perfect voor u. In onze catalogus hebben we verschillende maten beschikbaar van beide modellen, zodat u het model kunt kiezen dat het beste past bij uw zakelijke behoeften.

Als je je afvraagt of deze handdoeken nuttig zijn, is het antwoord ja. Ze drogen net als conventionele handdoeken met het voordeel dat ze wegwerpbaar zijn en u bespaart op reiniging en verzorging. Steeds meer kappers kiezen ervoor om wegwerphanddoeken te gebruiken voor alle voordelen die ze meebrengen - laat u niet achter en haal uw eigen pakje gewenste handdoeken!

Wegwerpbadkamerhanddoeken
Als uw bedrijf een nauwe relatie heeft met water, zoals kuuroorden, zwembaden, pensions, hotels, sportscholen of camping, zijn wegwerpbadlakens perfect voor u.

We hebben verschillende maten wegwerpbadlakens omdat uw klanten zowel een wegwerpbadlaken nodig hebben, waarvoor een groot formaat nodig is, als een wegwerphanddoek, waarvoor u een kleinere handdoek nodig hebt. Bovendien, als uw bedrijf een massagecentrum is, zult u ook verschillende maten nodig hebben om verschillende massage-opties aan te kunnen.

Onze wegwerpdouchehanddoeken zijn van hoge kwaliteit, zeer waterbestendig en laten geen resten achter, zodat uw klanten hun lichaam kunnen drogen zonder angst voor pluizen. Ze hebben ook een aangenaam gevoel en een hoog absorptievermogen.

Esthetische wegwerpdoeken
De wegwerphanddoeken kunnen verschillende toepassingen hebben in de schoonheids- of esthetische centra.

Aan de ene kant kunnen we wegwerphanddoeken vinden voor pedicure. Pedicure is een basisservice in elke schoonheidssalon omdat steeds meer mensen voetverzorging belangrijk vinden. Het meest gebruikte formaat is 30x40cm, maar in onze catalogus vindt u het formaat dat het beste bij uw behoeften past.

Een ander mogelijk gebruik is dat van wegwerpmanicure handdoeken. U kunt ze vinden op onze website of vervaardigd in spunter of arlaid en in verschillende maten. Wegwerphanddoeken zijn ook een veelgevraagde optie in de horeca voor gebruik in de toiletten of de keuken.

U kunt ook gebruik maken van deze wegwerpmassagehanddoeken. Afhankelijk van het type massage heeft u een grotere handdoek nodig van 80x160cm of een kleinere van 40x90cm.

Tot slot kunt u de wegwerpdoeken ook gebruiken voor de gezichtsreiniging. Gezichtsreiniging is een essentieel onderdeel van de gezichtsverzorgingsroutines, vandaar dat steeds meer schoonheidscentra het in hun diensten opnemen. Dankzij hun zachtheid en frisheid zijn wegwerphanddoeken hier perfect voor.

Gymnasium wegwerphanddoeken
Steeds meer sportscholen maken gebruik van wegwerphanddoeken. Het is een eenvoudige en zeer economische manier om een betere service aan uw klanten te bieden.

In veel sportscholen is het gebruik van handdoeken verplicht om te voorkomen dat de machines en apparatuur doordrenkt raken met zweet. Als het etablissement zelf u de handdoeken aanbiedt, hoeven klanten zich geen zorgen meer te maken over het wassen van de handdoeken als ze thuiskomen - absoluut gemak!

Bovendien kunnen wegwerphanddoeken voor de sportschool niet alleen het zweet drogen, maar als er watergebieden zijn zoals het zwembad of de spa, kunt u ze ook na het bad gebruiken. Daarom hebben we verschillende maten beschikbaar op onze website, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past.

Deze wegwerphanddoeken zijn zeer licht, dus het dragen ervan zal geen probleem zijn, ze hebben een groot absorptievermogen en, aangezien ze voor eenmalig gebruik zijn, is de hygiëne 100% gegarandeerd. Ze zullen uw bondgenoot worden!

Handdoeken voor eenmalig gebruik
Ben je moe van je handdoeken die naar je hond ruiken, ook al heb je ze gewassen? Wegwerphondendoeken zijn uw redding.

Of het nu thuis is, in een hondenspeciaalzaak of bij de dierenarts, bij het wassen van uw huisdieren moet u de handdoeken wassen omdat sommige dieren een sterke geur kunnen hebben. Het kan echter ongemakkelijk zijn om de handdoeken steeds opnieuw te moeten wassen om ze helemaal schoon te krijgen en de slechte geur verdwijnt.

Daarom zijn wegwerphanddoeken perfect voor deze gelegenheden - gebruik ze gewoon! Vergeet het wassen, want als je eenmaal klaar bent met het gebruik ervan hoef je ze alleen maar in de juiste container te doen. Dit bespaart u veel tijd bij het wassen, drogen en strijken van de handdoeken.

De grootte van de wegwerphanddoek is afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Als u een huisdier van een groot ras heeft, met een Duitse Herder, Duitse Dog of St. Bernard, dan is het meest geschikte formaat 80x160cm. Heeft u daarentegen een klein huisdier, zoals een Yorkshire of een Chihuahua, dan is het ideale formaat 40x80cm.

Of het nu voor persoonlijk gebruik is of voor een dierenarts of een hondenverzorger, huisdieren zullen het waarderen en u zult merken hoeveel tijd u bespaart.

Wegwerpdoeken voor de schoonmaak
De wegwerphanddoeken zijn ook zeer nuttig voor het schoonmaken, zowel thuis als in uw bedrijf. In etablissementen zoals restaurants waar netheid en snelheid voorop staan, zijn wegwerphanddoeken super comfortabel en praktisch.

Enkele van de meest voorkomende problemen zijn het dagelijks wassen en vervangen van de doeken, de hoge kosten van het schoonmaken en de twijfelachtige hygiëne die gepaard gaat met het te veel hergebruiken van de doeken en de mogelijke overdracht van mijten. Met wegwerphanddoeken zijn al deze problemen verdwenen. Omdat ze wegwerpartikelen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wassen, noch over de overdracht van mijten, want ze garanderen een maximale reinheid en hygiëne, en dit alles voor een zeer voordelige prijs!

U kunt onze wegwerpdoeken gebruiken voor het schoonmaken van keukengerei, meubels, als papier voor de dweil, als vloeistofabsorberend middel, voor het schoonmaken van de bekleding, enz.

Op de website van MonoUso vindt u doeken van verschillende materialen, zodat u afhankelijk van de taak die u wilt uitvoeren de meest geschikte kunt kiezen. Schoonmaken was nog nooit zo comfortabel!

Handdoeken voor ziekenhuizen
Een andere sector die een grote vraag heeft naar wegwerphanddoeken is de ziekenhuissector. Dankzij hun hoge mate van hygiëne zijn wegwerphanddoeken perfect voor deze sector.

Dit type handdoek is zeer gewild in ziekenhuizen, gezondheidscentra, privéklinieken, geriatrische centra of fysiotherapieklinieken. Steeds meer bedrijven wedden op hen voor hun comfort en goede prijs.

In een sector waar hygiëne de belangrijkste zorg is, zijn deze wegwerphanddoeken ideaal. Omdat ze wegwerpartikelen zijn, maken ze het werk gemakkelijker en verlagen ze de schoonmaakkosten, terwijl ze een schone en hygiënische service aan de patiënt garanderen.

In MonoUso vindt u verschillende modellen en maten wegwerphanddoeken. Bovendien kunt u voor meer gemak de handdoeken in pakken kopen: de kleinste is 25 stuks, terwijl de grootste 2000 stuks bevat. Kies de handdoek die het beste bij uw behoeften past!

Soorten en maten wegwerphanddoeken
In MonoUso hebben we wegwerpdoeken van spunlace, gemaakt van cellulose, polyester en andere materialen die een groot absorptievermogen en weerstand bieden. We hebben verschillende maten van dit type wegwerphanddoeken:

  • 20x30cm
  • 30x40cm
  • 40x80cm
  • 80x160cm


We hebben ook handdoeken van lucht gelegd, gemaakt van cellulosevezels en natuurlijke latex, aanbevolen voor fysieke activiteiten. We hebben dit type handdoeken in een afmeting van 40x90cm.

Op onze website vindt u ook wegwerpmatten die gemaakt zijn van vliesstof met een diameter van 50 cm.

Onze wegwerphanddoeken worden in batches verkocht. We hebben verschillende opties, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij uw behoeften past: de kleinere maten worden meestal geleverd in verpakkingen van 100 stuks. Tussenliggende maten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 25 tot 700 stuks. En de grotere maten in verpakkingen van 150 tot 450 stuks.

Prijzen voor wegwerphanddoeken
Wegwerphanddoeken zijn een product dat niet van invloed is op uw zak. De prijs wordt bepaald door het aankoopvolume en het materiaal van de handdoeken. Het is altijd aan te raden om complete pakketten te kopen, omdat de prijs dan goedkoper is.

Het materiaal is ook een belangrijke factor die de prijs zal beïnvloeden. Afhankelijk van de verhouding tussen het viscose en het polyester mengsel zijn de handdoeken duurder of goedkoper. Als u op zoek bent naar goedkope wegwerphanddoeken moet u rekening houden met de kwaliteit van het product, want als het te laag is, zullen de handdoeken ofwel niets absorberen en hun functie niet vervullen.

Het is altijd aan te raden om iets meer te investeren in kwaliteit en ervoor te zorgen dat u uw klanten een goede service biedt.

Op onze pagina kunt u alle prijzen van onze wegwerphanddoeken en de verschillende pakketten raadplegen.

Waar kan ik de wegwerphanddoeken kopen?
Als u zich afvraagt waar u wegwerphanddoeken kunt kopen, bent u op de juiste plaats!

In MonoUso vindt u verschillende modellen en maten, zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Hebben we nog andere producten?
Natuurlijk doen we dat! Op onze website vindt u een breed scala aan artikelen. Als u op zoek bent naar meer wegwerpproducten, vindt u in de rubriek Hygiëne en bescherming alles wat u nodig hebt over wegwerpkleding, hygiëneproducten en verpakkingsmateriaal.

Bekijk meerZie minder
Je cookie-instellingen

Deze winkel vraagt je om cookies te accepteren voor betere prestaties en voor sociale-media- en advertentiedoeleinden. Er worden sociale-media- en advertentiecookies van derden gebruikt om je sociale-mediafunctionaliteit en persoonlijke advertenties te bieden.

Accepteer je deze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens?

Noodzakelijk
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.
Cookie nameProviderPurposeExpiry
laravel_sessionwww.monouso-direct.comCookie dat wordt gebruikt om een sessie-instantie voor de gebruiker te identificeren.1 dag
PHP_SESSIDwww.monouso-direct.comDeze cookie is eigen aan PHP en stelt websites in staat om geserialiseerde statusgegevens op te slaan. Het wordt gebruikt om een gebruikerssessie tot stand te brengen en om statusgegevens door te geven via een tijdelijke cookie, die gewoonlijk een sessiecookie wordt genoemd.Sessie
PrestaShop-#www.monouso-direct.comDeze cookie helpt gebruikerssessies open te houden terwijl ze een website bezoeken, en helpt hen bij het plaatsen van bestellingen en veel meer bewerkingen zoals: datum toevoegen van cookies, geselecteerde taal, gebruikte valuta, laatst bezochte productcategorie, laatst geziene producten, klantidentificatie, naam, voornaam, gecodeerd wachtwoord, e-mailadres dat aan het account is gekoppeld, identificatie van het winkelwagentje.480 uren
rc::aGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.Aanhoudend
rc::cGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.Aanhoudend
Marketing
Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.
Cookie nameProviderPurposeExpiry
ads/ga-audiencesGoogleDeze cookies worden door Google AdWords gebruikt om bezoekers opnieuw aan te spreken die waarschijnlijk in klanten zullen worden omgezet op basis van het online gedrag van de bezoeker op verschillende websites.Sessie
frFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maanden
NIDGoogleRegistreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.6 maanden
trFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.Sessie
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.comProbeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina's met geïntegreerde YouTube-video's.179 dagen
YSC youtube.comRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video's van YouTube de gebruiker heeft gezien.Sessie
yt-remote-cast-installed youtube.comBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessie
yt-remote-connected-devices youtube.comBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoAanhoudend
yt-remote-device-id youtube.comBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoAanhoudend
yt-remote-fast-check-period youtube.comBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessie
yt-remote-session-app youtube.comBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessie
yt-remote-session-name youtube.comBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessie
_fbpFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maanden
Statistieken
Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.
Cookie nameProviderPurposeExpiry
collectGoogleHet wordt gebruikt om gegevens naar Google Analytics te sturen over het apparaat van de bezoeker en zijn gedrag. Volg de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.Sessie
r/collectGoogleHet wordt gebruikt om gegevens naar Google Analytics te sturen over het apparaat van de bezoeker en zijn gedrag. Volg de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.Sessie
_gaGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaar
_gatGoogleGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dag
_gd#GoogleDit is een Google Analytics-sessiecookie die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe u de website gebruikt en die wordt verwijderd wanneer u uw browser afsluit.Sessie
_gidGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dag
Content not available