Metingen

Servetten 14x14 zigzag

De meest klassieke papieren servetten, bekend en verdeeld door de bars van alle tijden, hebben hun eigen plaats in Monouso. Denk maar aan de typische servethouder die je vindt in de bars en terrassen van je favoriete bars of cafés. Het is precies dit type servet, de zigzag servetten! Maar kent u hun voordelen?

  • Bestendig: ze behouden hun vorm, want ze breken niet wanneer ze in contact komen met olie of vet van voedsel.
  • Recycleerbaar: je kunt ze na gebruik gemakkelijk weggooien en de duurzaamheid van de planeet bevorderen door ze in de bijbehorende container te deponeren.
  • Zuinig: de kosten zijn zeer laag, vooral in vergelijking met klassieke stoffen servetten.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Servetten 14x14 zigzag


Actieve filters

ZigZag servetten

Wie heeft er vroeger niet met servetten gespeeld? Het bewijs dat, ondanks het verstrijken der jaren, wat werkt hetzelfde blijft. En dat is precies wat er is gebeurd met de ZigZag servetten, gangbaar in de servettenhouders en dispensers van bars, tafels en barterrassen.

Gemaakt van sulfietpapier, maken hun karakteristieke witte kleur, hun dunheid en de fijne gekleurde rand eromheen ze gemakkelijk herkenbaar (en vertrouwd!) voor elke klant. We kunnen kiezen tussen de typische presentatie met een eenkleurige rand en verpakkingen die verschillende kleuren combineren. De belangrijkste bijzonderheid van deze servetten is hun schikkingssysteem, waarbij ze met elkaar verweven zijn.

Iconisch, ze zijn echt veelzijdig, want ze hebben verschillende toepassingen:

  • Inpakken van vettig of olieachtig voedsel, dat gemakkelijk vlekken op de vingers maakt en resten achterlaat.
  • Het afdekken van gerechten. Door de bereiding op de ZigZag servetten te leggen, voorkomen we dat er vlekken op de pot komen.

U kunt van hun voordelen genieten ongeacht uw type cateringbedrijf en ze zijn ook duidelijk nuttig voor afhaal- en bezorgdiensten. Bovendien zijn hun afmetingen klein maar universeel (14x14cm), zodat je er zonder probleem je gebruikelijke servettenhouders mee kunt vullen. Bovendien zijn de ZigZag servetten van 14x14 cm speciaal verpakt, zodat ze gemakkelijk in de dispensers te plaatsen zijn, met de logische besparing van tijd en ruimte.

Je kunt ook kiezen uit verschillende hoeveelheden in je bestelling, zodat je 100% kunt aanpassen aan de behoeften van je pand en geen overschot hebt dat voor overlast zorgt.

Bekijk meerZie minder