Producttype

Kleur

Herbruikbare Kopjes Durables

Op zoek naar mokken die duurzaam en herbruikbaar zijn en vooral niet breken? In deze categorie vindt u ons assortiment herbruikbare koffiemokken. Ze onderscheiden zich doordat ze licht en stevig zijn. Bovendien zijn ze vaatwasmachinebestendig. Ze hebben het allemaal!

Hun design en hoogwaardige kwaliteit brengen een gevoel van elegantie op tafel. Bovendien zijn ze onbreekbaar en bestand tegen krassen en breken. Geen glas meer oprapen! Serveer uw cappuccino, kruidenthee of warme chocolademelk zonder zorgen.

  • Vrij van BPA en andere giftige stoffen
  • Herbruikbaar
  • Stevig en onbreekbaar
  • Vaatwasmachinebestendig
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Kopjes Durables


Actieve filters

Heb je er ooit aan gedacht om ze in je bedrijf op te nemen? Geef het geen tweede gedachte. Het beste alternatief voor wegwerpkopjes voor eenmalig gebruik zijn zonder twijfel herbruikbare kopjes. Daarom willen we bij Monouso dat u de beste versie van deze kopjes heeft en presenteren we u de Durables herbruikbare plastic kopjes.

Kent u hun voordelen? Een Durable herbruikbare beker kan, in tegenstelling tot alle andere wegwerpkopjes, tot 500 keer veilig en zonder incidenten worden gebruikt, dus een herbruikbare koffiebeker kan vele jaren meegaan en stelt u dus in staat om te besparen op honderden wegwerpkopjes, waardoor het een van de meest economische opties wordt die u kunt bedenken.

Duurzame herbruikbare plastic kopjes

Een perfecte balans tussen stevigheid, praktisch nut en kostenbesparing in uw bedrijfsruimte, kunt u nog iets meer vragen van onze Durables herbruikbare kopjes? Wij zeggen ja. Durable kopjes hebben niet alleen alle voordelen die we hebben beschreven, maar zijn ook onbreekbaar, dus met deze kopjes in uw bedrijf voorkomt u ongewenste ongelukken, breuken, scheuren of andere problemen die kunnen worden veroorzaakt door de bekende keramische kopjes.

En, verdergaand met de duurzaamheid van herbruikbare plastic kopjes, kunnen we doorgaan met het feit dat u ze, zodra hun levensduur voorbij is, zonder enig probleem kunt weggooien in de bijbehorende container voor correcte recycling.

Bekijk meerZie minder