Producttype

Materiaal

Kleur

Beker en Deksel Organiser

Een bekerhouder is een zeer efficiënt hulpmiddel om orde te houden in een horecazaak. Of het nu is voor zelfbediening voor uw klanten, om uw keuken netjes te houden of om uw werkplek te organiseren, een bekerhouder is een onmisbaar hulpmiddel voor uw zaak.In onze winkel vindt u de perfecte bekerhouder voor uw zaak.
 • Vergemakkelijkt zelfbediening
 • Bespaart ruimte en tijd
 • Meer orde en netheid
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Beker en Deksel Organiser


Actieve filters

De zorg en reiniging van uw pand is essentieel om een goed imago te geven aan de klanten. Als u denkt dat u uw bedrijf op orde moet brengen, dan is de [b]Glazen Organizer[/b] wat u zoekt.[i]WAAROM ZOU JE EEN GLAZEN ORGANIZER KOPEN:[/i]
  • Het geeft een goed imago aan uw bedrijf.
  • Grotere orde en netheid.
  • Je zult ruimte en tijd winnen.
  • Natuurlijke en elegante afwerking.
  • Vergemakkelijkt de zelfbediening.
Door het eenvoudige maar zeer praktische ontwerp van onze glas- en dekseldispenser kunt u de glazen met hun respectievelijke deksels comfortabel meenemen.In deze categorie vindt u producten zoals onze bekerautomaat van bamboe, een zeer resistent natuurlijk materiaal. Het zal een kleine investering zijn die lang meegaat. Met deze organisatoren bent u in staat om uw bedrijf goed te organiseren en tegelijkertijd zorg te dragen voor het milieu. Allemaal voordelen!Als uw werkplek klein is en elke centimeter telt, wint u met de plastic of kartonnen bekerautomaat ruimte en kunt u veel comfortabeler werken.En omdat ze gemaakt zijn van bamboe, hebben ze een stijlvolle afwerking die zowel natuurlijk als groen is, waardoor uw bedrijf een vleugje natuur krijgt!Een [b]beker[/b][b] organizer[/b] is perfect voor restaurantbedrijven, afhaaldiensten, cafetaria's, kantoren, self-service, catering... het zal u toelaten om een schone en overzichtelijke tafel te hebben, het werk te versnellen en tijd te besparen.Op onze website vindt u verschillende modellen [b]wegwerpbeker-dispensers[/b]. Wij hebben verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen, evenals verschillende faciliteiten afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft. Maak gebruik van de mogelijkheid om uw bedrijf op orde te brengen!
Bekijk meerZie minder