Kleur

Keuken doeken

Wilt u uw oppervlakken brandschoon houden? Dan heeft u onze doeken nodig! Bij Monouso bieden wij u een assortiment hoogwaardige doeken die zijn ontworpen om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Ze kunnen alle soorten vlekken snel reinigen en worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • Herbruikbaar: u hoeft ze na gebruik alleen maar met water te wassen.
  • Zeer hygiënisch: ze zijn geschikt voor het reinigen van alle soorten oppervlakken.
  • Resistent: met onze doeken kunt u alle soorten producten of vloeistoffen schoonmaken zonder bang te zijn voor breuk, dankzij hun materialen.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Keuken doeken


Actieve filters

Doeken voor de horeca

Doeken zijn een geweldig multifunctioneel accessoire voor de horeca, omdat u er snel alle soorten vlekken mee kunt schoonmaken en ze vervolgens eenvoudig kunt wassen voor hergebruik. Na gebruik kunt u ze gemakkelijk uitwringen en in enkele minuten drogen.

Deze keukendoeken zijn ongelooflijk absorberend, hun opnamecapaciteit is zo groot dat ze tot vier keer hun gewicht aan vloeistoffen vasthouden. Bovendien is de microvezel niet alleen hygiënisch, maar ook aanzienlijk lichter. Daardoor kunt u ze altijd bij u dragen om de tafels voor uw gasten klaar te maken.

Volgens een studie van het tijdschrift InfoHoreca vinden "9 van de 10 klanten de netheid van de eetzaal en de toiletten belangrijker dan de service in restaurants". Daarom biedt Monouso u onze selectie van doeken om u die extra kwaliteit en netheid te bieden die u zoekt.

  • Sterk absorberend
  • Multifunctioneel
  • Wasbaar en bestendig
  • Snel droog

Deze doeken zijn milieuvriendelijk en doen het allemaal. Ze reinigen en drogen alles wat gemorst wordt. Ze drogen snel, absorberen tot 4 keer hun gewicht aan vloeistof en hun ontwerp en materialen voelen zacht aan en voorkomen de opbouw van bacteriën.

Multifunctionele keukendoekjes

Keukens en restaurants hebben vaak allerlei gadgets, maar we kunnen ons geen keuken of restaurant voorstellen zonder een multifunctioneel keukendoekje. Of je ze nu gebruikt voor je restaurant of voor je keuken thuis, je kunt ze gebruiken om ovens, gootstenen en zelfs als afdruiprek te reinigen .

Kortom, als u op zoek bent naar kwaliteit, verschil, netheid en doeltreffendheid, dan zijn schoonmaakdoekjes uw beste optie. Probeer ze en laat u verrassen!

Bekijk meerZie minder