Merk

Producttype

Kleur

Kartonnen take away boxen

Of u nu een cateraar, een eethuis of een restaurant met een thuisbezorgingsdienst bent, onze bakjes helpen u bij het serveren, beschermen en vervoeren van alle soorten voedsel. Naast het behoud van de temperatuur en al zijn eigenschappen.

Soepen, rijst, gebakken voedsel, desserts. Wat uw specialiteit ook is, in onze winkel vindt u de perfecte kartonnen Deli dozen en bakjes om uw klanten een kwaliteitsservice te bieden, en dit tegen de beste prijzen!

  • Gespecialiseerde verpakkingen voor alle soorten voedingsmiddelen
  • Stevig, flexibel, opvouwbaar en stapelbaar
  • Biologisch afbreekbaar en recyclebaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Kartonnen take away boxen


Actieve filters

Take away catering is booming en wij bieden u de ideale Take Away Boxes om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Onze Take Away Voedsel Boxen kunnen worden aangepast aan elk type van gastronomie. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal als Chinese Noodle Dozen, Wok Dozen of Oriëntaalse Voedsel Dozen.

We hebben Designer Take Away Dozen, Kraft Dozen en ook Gepersonaliseerde Voedsel Take Away Dozen, in verschillende maten en vormen, afhankelijk van uw behoeften.

De Voedsel Boxes die wij bij MonoUso aanbieden zijn de Voedsel Verpakking die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat klanten de producten kunnen meenemen zonder hun kwaliteit te verliezen. En als u andere voedselverpakkingen nodig heeft, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website!

Bekijk meerZie minder