Sushi Borden

Wij presenteren u onze sushibordjes, een revolutionair idee dat de manier waarop u momenteel sushi aan uw klanten presenteert zal veranderen, en hen dichter bij het modernste Tokio zal brengen.

Onze plastic sushibordjes volgen de moderne Japanse esthetiek: minimalistisch, natuurlijk en elegant. Deze creaties zijn een imitatie van leisteen, maar dan synthetisch, zodat ze u de schoonheid ervan bieden, maar met extra kwaliteiten zoals lichtheid of grotere weerstand.

  • Herbruikbaar
  • Minimalistische en natuurlijke esthetiek
  • Voor elegante presentaties

 

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Sushi Borden


Actieve filters

Met onze Sushi Servies heb je het gevoel dat je naar Japan verhuist. Synthetische Leisteengerechten zijn de ster van Plastic Presentatiegerechten. Het ontwerp en de weerstand maken deze Plastic Borden een must voor de presentatie van oosterse gerechten. De Tasting Slate Bord geeft een elegant tintje aan uw tafel en u kunt het meer dan eens gebruiken, want het is een Herbruikbare Plastic Plate.

In Monouso hebben we Sushi Servies in verschillende maten en Imitation Slate Trays. Tot slot is dit de ultieme wegwerpproeverij. En als u een ander type plaat nodig heeft voor de presentatie, aarzel dan niet om onze secties van Plastic Platen, Biologisch afbreekbare Platen, Designer Platen, Houten Minipallets, Bamboe Minitrays, enz. te raadplegen.

Bekijk meerZie minder